Olen avioliitossa oleva kahden lapsen äiti. Koulutukseltani olen yleislääkäri (lääketieteen lisensiaatti, Oulun yliopisto) ja erityistason kognitiivinen psykoterapeutti (ET, KIT, Valvira, Kela).

Olen työskennellyt yleislääkärinä perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa sekä psykiatriaan erikoistuvana lääkärinä sairaaloissa ja psykiatrian poliklinikoilla. Tällä hetkellä toimin myös yksityisenä ammattiharjoittajana ja tarjoan konsultointi- ja psykoterapiapalveluita aikuisille ja nuorille. Tarjoan myös lyhyttä pariterapiaa, yleislääkäripalveluita sekä koulutan. Olen kouluttautunut myös mindfulness-ohjaajaksi (Integrum®) ja rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajaksi ja valmentajaksi (RVO® ja RVV®).

Edellä mainittujen koulutusten lisäksi olen osallistunut lukuisiin muihin koulutustilaisuuksiin. Elinikäinen oppiminen on elämäntapani.

Käytän psykoterapiatyössäni mm. HOT-periaatteita eli hyväksymis- ja omistautumisterapiaa, mindfulnessia eli tietoisen läsnäolon harjoituksia, myötätuntosuuntautunutta terapiaa (CFT), skeematerapiaa, joitakin traumaterapiamenetelmiä, positiivisen psykologian harjoituksia, DKT:ta eli dialektista käyttäytymisterapiaa, sekä monia muita tehokkaita ja tutkittuja psykoterapeutin työkaluja. Sovellan kokemuksellisia tekniikoita paljon, koska uskon, että opimme parhaiten omista kokemuksistamme.

Työkokemusta suomalaisesta terveydenhuollosta minulle on kertynyt vuodesta 2007.

Lisäksi olen yksi Koulutus- ja Konsultointikeskus Aitologia Oy:n perustajista. Tällä hetkellä johdan ja kehitän Aitologian toimintaa.

Katso esim. itsemyötätuntoharjoitus tästä.

Kokeile ilmainen mindfulness-perusteet -verkkokoulutus tästä.

 

Tervetuloa!

Filosofiani

Uskon, että jokainen ihminen on ainutlaatuinen yksilö ja samalla iso kokonaisuus. Meissä kaikki vaikuttaa kaikkeen: keho ja mieli, kasvatusolosuhteet, poliittiset olosuhteet, kulttuuri ja geeniperimä.
Elämässä meidän eteen tulee väistämättä hankalia tilanteita jolloin haluaa tukea ja apua ammattilaiselta joka ei anna valmiita neuvoja vaan auttaa löytämään omia oikeita ratkaisuja.
Kun hankala tilanne on jo päällä, niin meillä yleensä on kaksi vaihtoehtoa, joko kärsiä siitä ja katkeroitua tai sitten löytää positiivisia puolia vaikeastakin asiasta ja ottaa tilanteesta opiksi tulevaisuutta varten.
Uskon myös, että terapiassa kaikkein tärkein asia on inhimillinen kohtaaminen, myötätunto ja selkeä tilanteen jäsentely.